Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Borderlands 2


Το Borderlands 2 ανήκει στην κατηγορία των First-Person Shooter και Action-Role Playing. Εκδότης είναι η 2K Games και προγραμματιστές οι Gearbox Software, Aspyr Media (OS X, Linux) και Iron Galaxy Studios (PS Vita). Βγήκε στην παγκόσμια αγορά στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 για Ps3, Ps4, PS Vita, OS X, Linux, Microsoft Windows, XBox 360 και XBox One. Έχει Single Player, Multiplayer και Co-op Mode.


Single-Multiplayer-Co-op:
Το Story που παίζεις μπορείς να το παίξεις είτε μόνος, είτε Co-op ή και Online. Το Co-op γίνεται και Off αλλά και Online. Η ιστορία είναι σχετικά απλή, μπαίνεις στο ρόλο ενός από συνολικά 4 Main Characters και στόχος σου είναι να νικήσεις τον Jack ο οποίος είναι ο αρχηγός της Hyperion.Έχεις Main Story Line άλλα και Side-Quests τα οποία σου προτείνω να τα κάνεις, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα γιατί τα βραβεία-πληρωμή για την ολοκλήρωση μιας Side-Quest είναι πολύ καλά! Πέρα από XP σου δίνουν λεφτά και μερικές φορές και πολύ καλά όπλα. Παράλληλα με την ζωή σου έχεις και ασπίδα η οποία χρησιμεύει ως 2η ζωή αν θες. Αν φτάσει στο 0 τρέχα να κρυφτείς καλύτερα μέχρι να γεμίσει ξανά. Έχεις και χειροβομβίδες οι οποίες δέχονται και Modifications, δηλαδή να σκάνε και να πετάγεται οξύ, να πολλαπλασιάζονται και πολλά άλλα. Έχεις 4 καινούργιους χαρακτήρες με νέες ικανότητες αλλά και μερικές λίγο γνωστές για όποιον έπαιξε το Borderlands 1.
4 Main Classes.
Γενικά όμως είναι το Concept είναι καινούργιο, άλλα θυμίζει και αρκετά το 1ο κομμάτι ταυτοχρόνως. Ο κόσμος είναι εντελώς καινούργιος, νέες περιοχές αλλά!....θα δεις ότι μέσα σε όλο το καινούργιο κράτησαν και μερικά παλιά Elements ελαφρός αλλαγμένα. Υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες αλλά είναι σε DLC και κοστίζουν. Το Weapon System είναι ξανά το ίδιο, 4 Slots για να βάλεις ότι όπλα θες και το Rarity είναι πάλι όπως και στο 1. δηλαδή:
Τα Slots τα ξεκλειδώνεις όσο ανεβαίνεις Level, εγώ προσωπικά έχω όλη την παλέτα, δηλαδή 1 Assault, 1 Sniper ( Snipeeeer ) ,1 Shotgun και 1 Pistol/Revolver ή Rocket Launcher, πέρα από αυτά έχει και SMG's. Όλες οι εταιρίες όπλων είναι οι ακόλουθες, κάθε εταιρία ειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό:
Όπως βλέπεις η Jakobs κάνει Sniper, η Torgue κάνει Rocket Launchers και πάει λέγοντας. Έχει και εδώ Modification, άλλα είναι με οξύ, άλλα με εκρηκτικότητα και μπλα μπλα. Τι Mod έχει ένα όπλο δεν καθορίζεται από εσένα, είναι προκαθορισμένο από μόνο του. Έχεις (πάλι) Fast Travel για να μην μετακινήσε ζόρικα από περιοχή σε περιοχή. Έχεις και οχήματα (εννοείται με όπλα) έτσι επειδή είσαι μάγκας και οδηγάς βέβαια χωρίς δίπλωμα (καλό είναι να έχουμε δίπλωμα πριν οδηγήσουμε) και αναλόγως το όχημα φτάνει έως και 4 άτομα αν θυμάμαι καλά. Επίσης καινούργιο είναι το Golden Chest. Είναι ένα κουτί στο Sanctuary (η πόλη που πας σχεδόν πάντα, κάτι σαν Base σου) και ανοίγει ΜΟΝΟ με ειδικά κλειδάκια. Για να πάρεις τέτοια κλειδιά σου προτείνω αυτήν την σελίδα: https://www.facebook.com/Borderlands2ShiftCodes?fref=ts . Μπορείς να βάλεις κάθε κωδικό μόνο 1 φορά, το Loot είναι πάντα Random και πάντα γαμάτο, αξίζει.
Golden Chest.
Για το Multiplayer δεν αλλάζει και πολλά, όπως είσαι στο Off έτσι είναι και στο Online Mode με την διαφορά ότι όσο πιο πολύ παίκτες και όσο πιο μεγάλα τα Level τους στο Party, τόσο πιο δυνατοί οι εχθροί.

Graphics:
Τα γραφικά είναι σε Pal/HD (720p). Είναι πιο πολύ προς το Commic, πολλά και αρκετά έντονα χρώματα, συνδυασμένα όμως με τον καταλληλότερο τρόπο κατά την άποψή μου.

Για Pc χρειάζεσαι τα ακόλουθα Minimum:

  • Intel CPU: Celeron E1600 Dual-Core 2.4GHz
  • AMD CPU (Processor): Athlon 64X2 Dual Core 4600+
  • Nvidia CPU: GeForce 8500GT
  • AMD CPU: Radeon HD 2600 XT
  • RAM: 2 GB
  • OS: Win Xp 32
  • DirectX: DX9
  • HDD Space: 13 GB

Borderlands 2 είναι ένα ξεχωριστό κατά πολλές όψεις παιχνίδι. Αν σου αρέσει το Commic Desing και η συνεργασία μεταξύ άλλων παικτών, ακόμα και με άτομα στο ίδιο δωμάτιο με εσένα, δεν θα κάνεις τίποτα λάθος σε αυτό το παιχνίδι.


Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου