Σελίδες

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Call Of Duty Black Ops II


Το Call Of Duty Black Ops II ανήκει στην κατηγορία των First-Person Shooter. Εκδότης του παιχνιδιού είναι η Activision και προγραμματιστής Treyarch. Βγήκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 20 Νοεμβρίου του 2012. Είναι διαθέσιμο για Ps3, XBox 360, Wii U (Wii U ρε φίλε θα τρελαθώ) και Microsoft Windows. Κατάλληλο από 18+ με Single Player και Multiplayer.


Single Player:
Το Story διακινείται μεταξύ 2 χρονολογιών πέρα δώθε, το 1986-1989 που ήταν η διάρκεια του πρώτου Cold War και το 2025 που γίνεται το 2ο. Παίζεις ξανά τον πρωταγωνιστή του Black Ops 1, τον Alex Mason ο οποίος επιστρέφει σαν πρωταγωνιστής στο πρώτο Cold War και αφηγείται την άνοδο του ανταγωνιστή του, Raul Menendez, ο οποίος (κρατήσου) είναι τρομοκράτης (δεν το είδες να έρχεται ε;). Καθώς μια πας πίσω στον χρόνο και ξανά μπροστά τα όπλα σου προσαρμόζονται αναλόγως την χρονολογία. Εκεί που παίζω στο 2025 και έχω τέρμα προχωρημένα όπλα, Emp, Drones και ξέρω 'γω τι άλλο...ξαφνικά με πετάει πίσω στο 1986 και νομίζω ότι τους πετάω πέτρες! Νταξ λίγο υπερβολή...άλλα κατάλαβες. Ένα καινούργιο άλλα κάπως γνωστό feature είναι το Strike Force. Στο Strike Force έχεις μια Tactical Map όπου διατάζεις διάφορες ομάδες που σου δίνουν για να καταφέρεις τα διάφορα Objectives που πρέπει, παράλληλα μπορείς να μπαίνεις και σε οποιονδήποτε ρόλο θες για να παίζεις και εσύ ο ίδιος. Πρέπει να είσαι ικανός να συντονίζεις διάφορες ομάδες γρήγορα και αποτελεσματικά. Το Strike Force ξεκλειδώνεται παράλληλα με την πρόοδό σου στο Story. Επίσης σε μια φάση θα μπεις σε ένα δωμάτιο...αν έχεις παίξει το Black Ops 1 θα πάθεις μεγάλο Flash, θα καταλάβεις αμέσως μόλις το δεις! Τέλος, στο Edning του Story θα δείτε κάτι που δεν περιμένατε ποτέ...αυτό λέω μόνο!
Strike Force Map.


Multiplayer - Zombies:
Αφού τερμάτισα το Story ως συνήθως έστρεψα το βλέμμα μου στο Multiplayer. Γεμάτος χαρά και αισιοδοξία ξεκίνησα με TDM (Team Death Match) για να μάθω τις πίστες σιγά-σιγά, στο 1ο Game που έπαιξα τα πήγα αρκετά καλά για 1η φορά, στο 2ο όμως που έβαλα HQ (Headquarters)...μου έφυγε το χαμόγελο...Το αγαπημένο μου Mode είναι το S&D (Search And Destroy), άλλα αν δεν ξες τις πίστες, camper spot και όλα τα άλλα, στο S&D δεν κάνεις δουλειά. Όπως και το Playing Style μου είναι Sniper, άλλα πρώτα πιστεύω πρέπει να μάθεις κάθε πίστα πριν πας για Sniper. Έχει πάλι Theater όπως και το Black Ops 1 (δόξα τον θεό γιατί στο MW3 ούτε στο Ghost νομίζω δεν είχε και χαλάστηκα) και μπορείς να κρατάς τα καλύτερα Games σου, έτσι ώστε να τα δείχνεις στους φίλους σου και να ψωνίζεσαι για να νιώθουν Noobs αυτοί...that's what true friends do! Τα Killstreaks ακολουθούν διαφορετικό σύστημα αυτή την φορά. Αντί να φτάσεις ένα συγκεκριμένο αριθμό από Kills χωρίς να πεθάνεις, αυτή την φορά είναι βασισμένο στο Scor σου, δηλαδή ακόμα και τα Assist σε πάνε πιο κοντά στο Killstreak σου. Οι παίκτες του Black Ops 1 θα χαρούν πολύ και θα νιώσουν μια οικειότητα με την Nuketown 2025. Γενικά είναι γνωστό ότι σε κάθε CoD τις πρώτες φορές που παίζεις Multiplayer τρως βραστό λουκάνικο με μπόλικη μαγιονέζα αν με πιάνεις, οπότε υπομονή και εξάσκηση!  Έχουμε επίσης πάλι το υπέροχο Zombie Mode. Έχεις 3 Mode για το Zombies: Tranzit, Survival, Grief.
Tranzit: 1-4 παίκτες σε διάφορες πίστες, σκοπός είναι να ακολουθείς κάποια στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στην ανακάλυψη του λόγου που βρίσκεσαι εκεί.
Survival: Μέχρι 4 παίκτες, το λέει και η λέξη, σκοπός είναι να επιζήσεις Never Ending Waves από Zombies, δηλαδή όσο αντέχεις.
Grief: Είναι μέχρι 8 παίκτες, αλλά χωρισμένοι σε 2 ομάδες. Ουσιαστικά είναι 4 Vs 4, άλλα κοινό σκοπό είναι να σκοτώσετε τα Zombies, ακόμα και αν ήθελες δεν μπορείς να σκοτώσεις άλλον παίκτη, σκοτώνετε όλοι Zombie και όποια ομάδα στέκεται μέχρι το τέλος νικάει. (Ακόμα και ένα άτομο όρθιο φτάνει).


Graphics:
Τα γραφικά είναι σε HD (720p, 1080p). Πολύ λεπτομερειακά, όμορφες πίστες και τα όπλα πάρα πολύ καλά σχεδιασμένα, ακριβώς ότι έχουμε συνηθίσει από τα CoD!

Για Pc χρειάζεσαι τα ακόλουθα minimum:

  • Processor: 2.4 GHz dual core CPU
  • Memory: 2GB RAM (32-bit OS), 4GB RAM (64-bit Windows OS)
  • Hard Drive: At least 16 GB of free space
  • Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GT
  • Sound Card: DirectX 9.0c compatible
  • OS: Windows Vista SP2, Windows 7 or Windows 8 (XP not supported)
  • Internet: Initial istallation requires Internet connection for Steam authentication

Η αλήθεια είναι ότι για ένα διάστημα αντιπαθούσα αυτό το παιχνίδι, πριν καν το παίξω ισχυρίζοντας πως "Αυτό δεν είναι Black Ops, έχει χάσει το νόημα του και είναι πολύ μπροστά στο μέλλον". Μόλις όμως το έπαιξα είδα πως τελικά είχα άδικο. Ναι, είναι αρκετά μπροστά στο μέλλον, όμως αυτό το πέρα δώθε στα χρόνια καταφέρνει να κρατήσει την ατμόσφαιρα του Black Ops (αναφέρομαι συγκεκριμένα στο Black Ops 1 και όχι στο CoD γενικά) και είχα μεγάλη χαρά στο να παίζω το παιχνίδι. 


Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου