Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Destiny


Το Destiny ανήκει στην κατηγορία των Action Role-playing και First Person Shooter.. Εκδότης του παιχνιδιού είναι η Activision και προγραμματιστής είναι η Bungie High Moon Studios. Βγήκε στην παγκόσμια αγορά στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 για Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 και Xbox One. Είναι κατάλληλο από 16+. Έχει μόνο Multiplayer Mode.



Multiplayer:
Το Story που παίζεις μπορείς να το παίξεις είτε “μόνος” είτε με άλλους. Δηλαδή, συναντάς παίκτες καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έχεις την επιλογή αν θες να κάνεις ομάδα μαζί τους και να παίξετε μαζί ή αν θες να προχωράς μόνος σου. Η ιστορία δεν είναι τόσο φοβερή και σχετικά σύντομη. Υπάρχει ένας προστάτης σε μορφή πλανήτη, ο Traveler ο οποίος κρατάει το σκοτάδι μακρυά από τον κόσμο. Όσο περνούσαν τα χρόνια το σκοτάδι δυνάμωνε και ως συνέπεια ο προστάτης αποδυναμώνονταν. Εδώ μπαίνεις εσύ στο παιχνίδι! Ως τελευταία ελπίδα ο προστάτης επέλεξε τους Guardians για να καταπολεμήσουν το σκοτάδι και ως βοήθεια τους δίνει κάποιες υπερδυνάμεις. Υπάρχουν 6 πλανήτες: Earth, Moon, Venus, Mars, Reef και Tower Vanguard.

Earth: Είναι ο πρώτος πλανήτης που επισκέπτεσαι. Απεικονίζει μια διαλυμένη Ρωσία που καταστράφηκε από τους Fallen.

Moon: Δεύτερος πλανήτης επίσκεψης. Το φεγγάρι το οποίο έχει κατακτήθηκε από μια άλλη ράτσα εχθρού, τους Hive.

Venus: Ο τρίτος πλανήτης επίσκεψης. Η Venus έχει μερικά σπίτια, άλλα είναι κυρίως μια πίστα με πολύ πράσινο και θυμίζει λίγο ζούγκλα σε μερικά σημεία της. Κατακτητής του πλανήτη είναι οι Vex.

Mars: Τέταρτος πλανήτης. Πολύ σκοτεινός και γεμάτος άμμο. Οι εχθροί που συναντάς εκεί είναι οι Cabal.

Types Of Enemies.

Πάμε και στα Class.



Hunter:

Ο Hunter μπορεί να παρομοιαστεί ως ο Sniper σε κάθε άλλο παιχνίδι. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι πολύ κοντά με αυτήν του Rogue. Ανάλογα ποιο από τα 2 Subclasses θα διαλέξει ο παίκτης μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά από απόσταση ή από κοντά.

Subclass: Gunslinger

Αυτό το Class έχει στόχο να δυναμώνει τις επιθέσεις όλων των όπλων του Hunter με διάφορα Abilitie, για να μην χρειάζεται να τρέχει σε Melee. Πέρα από αυτό που είναι Secondary Effect, χαρακτηριστικό αυτού του Class είναι το χρυσό Revolver που παίρνεις με την ενεργοποίηση σου. Δυστυχώς έχεις μόνο 3 Βολές κάθε φορά, όμως αν πετύχεις και τις 3 να είσαι σίγουρος ότι κανέναν εχθρός δεν θα σηκωθεί τόσο εύκολα ξανά.
Gunslinger Revolver.
Subclass: Bladedancer

Διαφορετικά με το Gunslinger αυτό το Class ξεκλειδώνετε από το Level 15, και ενθαρρύνει τον παίκτη να μπαίνει σε Melee.
Bladedancer.

Titan: 

Ο Titan είναι βασισμένος σε ταχύτητα και Stealth, λόγου του Build του δεν αντέχει πολλά χτυπήματα και πρέπει συνέχεια να κρύβεται. Όχι πλάκα κάνω, δες τον πως είναι ρε φίλε αν αυτό δεν είναι Tank δεν ξέρω ούτε εγώ! Ο Titan είναι ο πιο "σκληρός" από όλα τα Class, δεν χρειάζεται ούτε Stealth ούτε τίποτα, απλά τρέχεις και σκοτώνεις ότι βρεις. Άλλα μην το παρακάνεις...άσε και στους άλλους κάτι.

Έχει πάλι 2 Subclasses:

Άλλα για να μην σας κουράζω (και για να μην γίνει τεράστιο το ποστ) θα τα βρείτε όλα πολύ ωραία εξηγημένα στο παρακάτω βίντεο:



And last but not least, the best in the end!
Warlock:

Το 1ο Class που πήρα εγώ προσωπικά. Είναι λίγο πιο μυστηριώδες Class, ξέρουμε μόνο ότι σπούδαζαν τον Traveler και ήταν ικανοί να χρησιμοποιήσουν κάποιες από τις μαγείες του, οπότε θα λέγαμε είναι πιο πολύ προς το Mage καθώς μόνο οι Warlock έχουν τέτοιου είδος ικανότητες. Είναι αρκετά Balanced Class οπότε μην φοβάσαι, αν θες μπορείς να τρέχεις και μέσα στην μάχη δεν χρειάζεται δηλαδή απλά να κάθεσαι πίσω.

2 Subclasses και εδώ:

Ορίστε και το βιντεάκι:



Graphics:
Τα γραφικά είναι σε HD (720p). Πολύ προχωρημένα κατά την γνώμη μου και πάρα πολύ ρεαλιστικά. Τα χρώματα δεν είναι  ούτε πολύ έντονα ώστε να σου πονάνε τα μάτια, άλλα και ούτε πολύ σκούρα για να κολλήσεις στην οθόνη, είναι απλά τσαααααακ στην μέση.

Είπα πολλά πιστεύω, ας το αφήσουμε εδώ.


Keep gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου