Σελίδες

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Tom Clancy's The Division


Το Tom Clancy's The Division ανήκει στην κατηγορία των Third-Person Shooter, Open World και Action-RPG. Εκδότης του παιχνιδιού είναι η Ubisoft και προγραμματιστές οι Ubisoft Massive, Ubisotf Reflections, Red Storm Entertainment και Ubisoft Annecy. Κατάλληλο από 17+ με Single Player και Multiplayer Mode.


Story-Gameplay:
Ο τόπος διαπραγμάτευσης είναι η Νέα Υόρκη. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να επαναφέρεις την τάξη διερευνώντας την πηγή του Virus. Θα πρέπει να συνεργαστείς με άλλους Division Agents καθώς προχωράς στο παιχνίδι. Καθώς το παιχνίδι είναι σε Third Person μπορείς να προσδιορίζεις την εμφάνιση του παίκτη σου, όπως και να αναβαθμίζεις ικανότητες (Skills), τα όπλα σου και τον εξοπλισμό. Το παιχνίδι υποστηρίζει ένα δυναμικό Time Based Weather System από το οποίο μπορείς να κερδίσεις ένα στρατηγικό πλεονέκτημα αν ξέρεις να το εκμεταλλεύεσαι σωστά. Από φαίνεται η Ubisoft θέλει να φτιάξει ένα παιχνίδι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται, γι' αυτό το λόγο επίσης τα τρόφιμα σου θα χαλάνε μετά από κάποιες μέρες και θα αναγκάζεσαι να ψάξεις και καινούργια δίνοντας έτσι την αίσθηση μιας ατελείωτης μάχης για επιβίωση.

Plot:
Η εξάπλωση μιας πανδημίας την "Μαύρη Παρασκευή" έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών εντός 5 ημερών. Οι βασικές υπηρεσίες καταρρέουν με την σειρά και χωρίς πρόσβαση σε νερό και τρόφιμα σιγά-σιγά εξαπλώνετε το χάος. Στον απόηχο της καταστροφικής πανδημίας που σαρώνει τις πόλεις σε όλη την χώρα, όπως και στην Νέα Υόρκη, έχει ανακαλυφθεί ότι η εξάπλωση της νόσου μεταδίδεται μέσω μικροβίων που βρίσκονται στα τραπεζογραμμάτια. Να θες να πάρεις λεφτά και να πεθαίνεις...που φτάσαμε. Ως τελευταία λύση μπαίνεις σε μια ειδική μονάδα γνωστή ως "Strategic Homeland Division (SHD)", ή απλώς "The Division".

Multiplayer:

Ότι αφορά το Multiplayer μέχρι στιγμής είδα ότι έχει το Darkzone. Ουσιαστικά το Darkzone είναι ένα Mode όπου πρέπει να πάρεις ένα μολυσμένο αντικείμενο και να το βγάλεις από την περιοχή. Δεν είσαι όμως ο μοναδικός που έχει αυτόν τον στόχο. Κατά την διάρκεια της αποστολής είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις και άλλες ομάδες που παίζονται από πραγματικούς ανθρώπους και όχι CPU. Εφόσον συναντάς μια τέτοια ομάδα έχεις την επιλογή...βαράω αλύπητα με την 1η ματιά ή περιμένω να δω τι θα κάνουν και αυτοί; Είναι επίσης πιθανό να συνεργαστείτε, μέχρι ποιο σημείο όμως θα ισχύει η συνεργασία σας εξαρτάτε κάθε φορά.

Graphics:
Γραφικά θα είναι σε HD (720p) και σε 3D. Ο κόσμος είναι πολύ λεπτομερής, κατεστραμμένα κτήρια, δρόμοι και χαλασμένα αμάξια στον δρόμο δίνουν την εντύπωση ενός πραγματικού κόσμου.

Για Pc χρειάζεσαι αυτά τα Minimum:

  • Intel CPU: Core 2 Duo E6700 2.66 GHz
  • AMD CPU (processor): Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
  • Nvidia CPU: GeForce GTS 450
  • AMD CPU: Radeon HD 7720
  • Ram: 3 GB
  • OS: Windows Vista 32
  • DirectX: DX 11
  • HDD Space: 20 GB
Realese Date:
Προβλέπεται να βγει στις 8 Μαρτίου του 2016 για Ps4, XBox One και Microsoft Windows.




Ορίστε και κάποιες εικόνες μέσα από το παιχνίδι. (Ps4)





Οτιδήποτε καινούργιο μάθω θα το προσθέσω εδώ, όποιος θέλει μπορεί να μου αφήσει σχόλιο εάν πιστεύει ότι κάπου κάνω λάθος ή γνωρίζει κάτι παραπάνω και θέλει να προσθέσει κάτι.

Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου