Σελίδες

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Dark Souls 2

Το Dark Souls 2 ανήκει στην κατηγορία των Hack & Slash, Third-Person και Hardcore RPG (Role Playing Game). Εκδότης είναι οι From Software και Bandai Namco Games και προγραμματιστής η From Software. Βγήκε στην παγκόσμια αγορά στις 11 Μαρτίου 2014 για Ps3, Ps4, Microsoft Windows, XBox 360 και XBox One. Έχει Single Player και Multiplayer και είναι 18+.


Single Player-Multiplayer:
Το Story και γενικά το Gameplay είναι ακριβώς παρόμοιο με το Demons Souls και το Dark Souls. Για όποιον βαριέται να τα κοιτάξει αυτό σημαίνει ότι Story και Multiplayer συμβιβάζουν, δηλαδή μπορείς να αποφασίσεις αν θες να παίζεις Offline με την ησυχία σου ή αν θες να είσαι Online και να "επικοινωνείς" και με άλλους παίκτες. 
Ποια είναι τα υπέρ αν είσαι Offline:
  1. Δεν μπορούν να σε κάνουν Invade άλλοι παίκτες. Invade είναι όταν ένας άλλος παίκτης έρχεται στον κόσμο σου (ας το ονομάσουμε και Lobby για να το καταλάβεις καλύτερα) και έχει ως στόχο να σε σκοτώσει, πράγμα που μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό αν έχεις φτάσει μακρυά σε μια πίστα μετά από κόπο.
  2. Άλλοι παίκτες μπορούν να αφήνουν μηνύματα στο πάτωμα τα οποία αν θεωρείς ενοχλητικά επειδή σε εμποδίζουν όταν παλεύεις, μπορείς εύκολα να αποφύγεις όταν είσαι σε Offline Mode.
Ποια είναι τα υπέρ αν είσαι Online:
  1. Αν σου αρέσει η συνεργασία με άλλους παίκτες, είτε βοηθάς είτε δέχεσαι βοήθεια, είναι ότι πρέπει για εσένα.
  2. Μπορείς πολύ εύκολα να φαρμάρεις (Farming) όταν βοηθάς άλλο παίκτη αφήνοντας το Summon Sign σου και περιμένοντας το Summoning σου.
  3. Άλλοι παίκτες αφήνουν πολλά μηνύματα καθώς προχωράνε στις πίστες, μπορείς να τα εκμεταλλευτείς κοιτάζοντας που και που μερικά για να σε βοηθήσουν, πρόσεχε όμως και μην τα εμπιστεύεσαι όλα, χρησιμοποίησε τα απλά ως σύμβουλο.
  4. Μπορείς να κάνεις Invade άλλους παίκτες για να πάρεις τα Souls που κουβαλάνε μαζί τους, και επειδή σου αρέσει να κάνεις τον κόσμο να τρελαίνεται.
Summon Sings.
Το Off με το Online είναι αντίστροφα, αυτό σημαίνει τα υπέρ του ενός είναι τα κατά του άλλου. Ένα καινούργιο στοιχείο είναι το Hex. Hex είναι μια κατηγορία μαγείας που ενώνει τα Miracles με τα Sorceries δημιουργόντας έτσι την ανάγκη να πρέπει να ανεβάζεις Faith αλλά και Intelligence αν θες να τα χρησιμοποιήσεις. Ένα Feature που προσαρμόστηκε είναι το Dual Wielding. Τώρα μπορείς να έχεις εντελώς διαφορετικά Moves όταν συνδυάσεις 2 υλικά όπλα (σπαθιά, τσεκούρια, ρόπαλα) τα οποία ταιριάζουν μεταξύ τους, υπάρχουν μερικά όπλα που ακόμα αν τα έχεις 2 φορές δεν μπορείς να κάνεις σωστό Dual Wielding, μερικά στο επιτρέπουν, μερικά όχι. 
Dual Wielding.
Επίσης καινούργιο είναι το Torch που μπορείς να ανάψεις στο Bonfire ή με Flame Butterfly για να έχεις φως σε σκοτεινές πίστες. (Η χρήση του προτείνεται!)

Πολλά καινούργια Boss εννοείται και πολλοί καινούργιοι τύποι τεράτων, νέα όπλα, γνωστές και καινούργιες μαγείες όπως και γνωστές και καινούργιες πανοπλίες. Το Healing System ενώνει αυτό του Demons και του Dark Souls οπότε έχεις το Eastus Flask αλλά έχεις και τα Lifegems, τα οποία σου γεμίζουν την ζωή αλλά σιγά-σιγά. Μπορείς να φοράς 4 δαχτυλίδια μαζί και στα 2 Weapon Slots που έχεις πρόσθεσαν ακόμα έναν χώρο, οπότε μπορείς να έχεις συνολικά 6 όπλα-ασπίδες. Αυτάάάάά....Let's go for the Graphics!

Graphics:
Τα γραφικά είναι σε Pal/HD(720p). Απλά απίστευτα, πάρα πολύ λεπτομέρεια και πολύ ρεαλιστικά, η κίνηση της κάμερας είναι επίσης φανταστική και το κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικό με τον τρόπο που γυρνάει. Τα πρόσεξαν όλα! Από αποτυπώματα στο χώμα, κίνηση του νερού όταν περπατάς μέχρι και το φως της δάδας (Torch...το γράφω γιατί μόλις έμαθα ότι λέγεται έτσι) και οι σκιές, όλα είναι τρομερά!

Για Pc χρειάζεσαι αυτά τα Minimum:
  • Intel CPU: Core 2 Duo E8500 3.16GHz
  • AMD CPU (Processor): Phanemon II X2 555 Black Edition
  • Nvidia CPU: GeForce 9600 GT 5215MB
  • AMD CPU: Radeon HD 5870 1024MB 
  • RAM: 2 GB
  • OS: Win Xp 32
  • DirectX: DX9
  • HDD Space: 14 GB

Τι άλλο να πω; Dark Souls 2 είναι απλά παιχνιδάρα! Λατρεύω όλη την σειρά Souls από το Demons μέχρι το Dark Souls 2, άλλα το Dark Souls 2 είναι το καλύτερο απ' όλα για εμένα και προσωπικά ακόμα κάθομαι και παίζω! Και σου έχω καλά νέα, Dark Souls 3 is coming! προβλέπεται να βγεί το 2016, ακριβές ημερομηνία λείπει ακόμα. Θα κάνω και ένα Post γι' αυτό στο μέλλον.

Dark Souls 2 Pics:


Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου