Σελίδες

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Dead Space 2

Το Dead Space 2 ανήκει στην κατηγορία των Survival Horor και Third-Person Shooter. Εκδότης του παιχνιδιού είναι η Electronics Arts και προγραμματιστής Visceral Games. Βγήκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 28 Ιανουαρίου 2011 για Ps3, XBox 360 και Microsoft Windows. Είναι κατάλληλο από 18+ έχει Single Player και Multiplayer.


Single Player:
Ο χαρακτήρας που παίζεις είναι ο Isaac Clarke και πολεμάει εναντίον τα Necromorph που είναι κάτι σαν Zombie Alliens. Φοράς το RIG (βλέπε εδώ πριν τις εικόνες για περιγραφή του RIG, για βοήθεια είναι μαρκαρισμένο με μπλε χρώμα). Στο 1ο κομμάτι ο Isaac πήρε το Stasi Module που κάνει τον χρόνο πιο αργά σε μια συγκεκριμένη περιοχή με ακτίνα (το οποίο εξαντλείτε με κάθε χρήση λίγο) και έχεις και τηλεκινητικές ικανότητες που σε βοηθάνε να πετάς αντικείμενα σε εχθρούς αν σου τελειώσουν οι σφαίρες. Οι εχθροί σου είναι αρκετά σκληροί και έχει διαφόρων ειδών τέρατα, και όλα είναι αρκετά δύσκολα για να τα σκοτώσεις. Πλέον σε μερικούς εχθρούς δεν αρκεί απλά να τους κόψεις το κεφάλι αλλά πρέπει να τους κάνεις κομματάκια κυριολεκτικά κόβοντας κάθε μέρος του σώματος. Έχεις διαφορετικούς θανάτους, δηλαδή κάθε τέρας σε σκοτώνει-αποτελειώνει με τον δικό του τρόπο...πολύ ωραίο πράγμα. Κατά βάθος όμως είναι πολύ χαριτωμένα τερατάκια, βλέπε παρακάτω εικόνες:

Πολύ όμορφα ε; Και εμένα μου αρέσουν. Κάθε είδος αντιπάλου έχει και διαφορετικά Weak Points και θέλει την δικιά του στρατηγική.

Multiplayer:
Βασισμένο σε 2 ομάδες τους Humans και τους Necromorph σε 2 γύρους αλλάζοντας ανά γύρο τον ρόλο-μεριά που παίζουν. Οι Humans πρέπει να ολοκληρώσουν διάφορα Objectives και οι Necromorph πρέπει να τους εμποδίσουν να τα πετύχουν, καθυστερώντας τους μέχρι να τελειώσει ο χρόνος. Κάθε επιτυχής ολοκλήρωση ενός Objective δίνει παραπάνω χρόνο στους Humans. Έχει συνολικά 7 πίστες όπου οι 2 εμπεριέχονται σε DLC. Μπορείς να τραυματίσεις και να σκοτώσεις άτομα από την ομάδα σου, όπως και τον εαυτό σου, πράγμα που σου δίνει -Score, γι΄αυτό πρόσεχε που βαράς!

Graphics:
Τα γραφικά είναι σε Pal/HD(720p). Το παιχνίδι και γενικά το περιβάλλον του είναι βασισμένο στον φόβο, αυτό σημαίνει ΠΟΛΥ σκοτάδι.

Για Pc χρειάζεσαι τα εξής Minimum:
  • Intel CPU: Pentium 4   2.8GHz
  • AMD CPU (Processor): Athlon 64 3000+
  • Nvidia CPU: GeForce 8500 GT
  • AMD CPU: Radeon X 1600
  • RAM: 1 GB
  • OS: Win Xp 32
  • DirectX: DX9
  • HDD Space: 10 GB

Το παιχνίδι θα προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να σε κάνει να τρομάζεις όσο μπορείς, πράγμα που καταφέρνει πολύ καλά! Ειδικά αν παίζεις μόνος και είναι και σκοτεινό το δωμάτιό σου μαζί με Home Cinema....άάάάάσε! Γενικά το θεωρώ σαν παιχνίδι πολύ πετυχημένο στον στόχο του, πολλά παιχνίδια θα προσπαθήσουν να σε φοβίσουν, αλλά κανένα δεν τα καταφέρνει τόσο καλά όσο η σειρά Dead Space!


Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου